Doskonale zbalansowane, apetyczne prosecco z aromatami cytrusów, akacji i róży. W ustach pełne energii z dobrą równowagą między wyraźnym owocem a żywą kwasowością. Idealne jako…
Niefiltrowane, musujące wino ze szczepu glera. Wino fermentuje w butelce, a następnie dojrzewa 8 miesięcy na osadzie. Nie jest klarowane ani siarkowane. Fermentacja trwa do…
Wino o pięknej, przejrzystej, rubinowej barwie i złożonym bukiecie z aromatami dojrzałych czerwonych i ciemnych owoców z nutą przyprawowo – korzenną. Łagodne i zrównoważone, z owocowymi…
Zazwyczaj białe wina z południowych Włoch to wina ciężkie, o dojrzałych owocach i niskiej kwasowości. Tutaj mamy ciekawą, świeżą interpretację południowych Włoch. Wino ma aromaty…
Wino o ciemnym, rubinowym kolorze wpadającym w granat. Bukiet wyrazisty, z dominantą dojrzałych leśnych owoców oraz nutami mineralnymi i balsamicznymi. W ustach owocowe, pełne, ze…
Lambrusco pochodzące z ponad 40-letnich krzewów, rosnących w winnicy o czerwono-gliniastym podłożu. Świeży, młodzieńczy aromat poziomek, geranium i winogron. Charakternie wytrawne, z delikatnym musowaniem.
Wino o aromacie ciemnych owoców z nutą przypraw. W ustach pełne, o owocowym charakterze, z delikatnymi garbnikami i zbalansowaną kwasowością. W końcówce nuty ciemnych owoców,…