Wino o intensywnym rubinowym kolorze i złożonym bukiecie z aromatami czerwonych owoców, dżemu wiśniowego i białego pieprzu. W ustach strukturalne, złożone, z delikatnymi taninami i…
Pinot blanc pochodzący z gron zebranych w winnicach Hohenberg i Georgenberg, charakteryzujących się lessowo-żwirowym podłożem. Dojrzewał w stalowych i dębowych kadziach na osadzie. Delikatny aromat…
Wino powstaje poprzez fermentację na rdzennych drożdżach wraz z maceracją skórek przez 2 miesiące. Przechodzi fermentację malolaktyczną w dużych fermentatorach z dębu slawońskiego. Dojrzewa przez…
Obecny właściciel, Gilles Crochet, to winiarz w kolejnym pokoleniu, kontynuujący tradycje między innymi Luciena Picard, który był jednym z pierwszych producentów butelkujących wina w apelacji…
Wino od Martino Manettiego, pod nazwą Montevertine to nic innego jak Chianti Reserva. Dojrzewa przez 24 miesiące w dużych beczkach z dębu slawońskiego. Charakteryzuje się…
Wino powstaje w limitowanej ilości poprzez fermentację całych kiści krzewów ponad 70-letniej garnachy. Maceracja trwa około cztery tygodnie, a późniejsze dojrzewanie w 600-litrowych beczkach z…
Wino z owoców garnatxa peluda i carinyeny pochodzących z 80-110-letnich krzewów rosnących w łupkowej winnicy ponad 700 m n.p.m. Gęsty, hedonistyczne, słodki od alkoholu, beczki…