Il Rospo ma wyraźny, lokalny charakter oraz wspaniałą strukturę. Proces starzenia w zbiornikach betonowych pozwala zachować świeżość i miękkość aromatów owocowych. Winogrona zbierane są z…
Produkowany z Trebbiano Toscano, biały Tïn jest również fermentowany w glinianej amforze z okresem maceracji około 6 miesięcy. Potencjał starzenia: 10 lat. Wino pomarańczowe wytrawne…
Chianti Classico Montesecondo reprezentuje terytorialną ekspresję trzech rodzimych winorośli; sangiovese, canaiolo i colorino, które są zbierane podczas żniw. Starzenie, częściowo w średniej wielkości beczkach, a…
Nazwa wina: VINO BIANCO Odmiana winogron: 100% Trebbiano Abruzzese Alkohol: 12% Gleba: glina i wapień Metoda uprawy: biodynamiczna Metoda treningu winorośli: Guyot Okres zbiorów: trzeci…
Nazwa wina: Vino Rosso 2020 Odmiana winogron: 100% Montepulciano d’Abruzzo Rocznik: 2020 Alkohol: 12,5% Gleba: glina i wapień Metoda uprawy: Metoda biodynamiczna Rodzaj treningu winorośli:…
No Wines Land 2020 AOP Côtes du Rhône Wino czerwone wytrawne Region: Côtes du Rhône Producent: Domaine du Coulet Szczep: syrah Zawartość alkoholu: 12,5% Nota…
eudo Montoni produkuje najwyższej jakości wina od 1469 roku. Obecnie jest zarządzane przez Fabio Sireci. Feudo Montoni to w 100% certyfikowany organiczny producent, który produkuje…
W pierwszym etapie Garnacha Blanca jest pozostawiana dłużej na krzewach aby naturalnie pozbawić ją nadmiaru wody z winogron i skoncentrować cukier. Dalej przechodzi selekcję aby…