Wino powstaje w limitowanej ilości poprzez fermentację całych kiści krzewów ponad 70-letniej garnachy. Maceracja trwa około cztery tygodnie, a późniejsze dojrzewanie w 600-litrowych beczkach z…
Kolor jasny, złoto – żółty. Intensywny aromat pomarańczy, płatków róż, liczi, imbiru i kolendry. Soczysty i pikantny, jednocześnie odświeżający i mineralny. Wino fermentuje i dojrzewa…
Kolor żółty ze złotymi refleksami. Intensywny aromat pomarańczy, brzoskwiń i suszonych nektarynek, kandyzowanego ananasa i miodu. W ustach owocowy, soczyście miękki z delikatna słodyczą. Długi…
Kolor jasny, żółto – złoty z zielonymi refleksami. W aromacie dojrzałe gruszki i nektarynki, kwiaty bzu i kolendry. W smaku soczyste, mineralne i lekko pikantne.…
Kolor słomkowo – żółty. Aromat róż, liczi i azjatyckich przypraw. W smaku intensywne, pikantne, z pełnym ciałem i długim finiszem. Wino fermentuje i dojrzewa w…
Kolor zielonkawy z refleksami jasnego żółtego. Aromat kwiatu bzu, pokrzywy i zielonych papryk. Odświeżający i żywy w ustach. Soczyście pikantny z spora mineralnością. Wino fermentuje…