Wino od Martino Manettiego, pod nazwą Montevertine to nic innego jak Chianti Reserva. Dojrzewa przez 24 miesiące w dużych beczkach z dębu slawońskiego. Charakteryzuje się…
Wino powstaje w limitowanej ilości poprzez fermentację całych kiści krzewów ponad 70-letniej garnachy. Maceracja trwa około cztery tygodnie, a późniejsze dojrzewanie w 600-litrowych beczkach z…
Wino z owoców garnatxa peluda i carinyeny pochodzących z 80-110-letnich krzewów rosnących w łupkowej winnicy ponad 700 m n.p.m. Gęsty, hedonistyczne, słodki od alkoholu, beczki…
Wino z owoców garnatxa peluda i carinyeny pochodzących z 80-110-letnich krzewów rosnących w łupkowej winnicy ponad 700 m n.p.m. Gęsty, hedonistyczne, słodki od alkoholu, beczki…
Wino powstaje w limitowanej ilości poprzez fermentację całych kiści krzewów ponad 70-letniej garnachy. Maceracja trwa około cztery tygodnie, a późniejsze dojrzewanie w 600-litrowych beczkach z…
Durif to dosyć rzadki, mało znany szczep pochodzący z Doliny Rodanu, ale dzisiaj spotykany w zasadzie tylko w Nowym Świecie (w Kalifornii znany jako Petite…
Winemaking: The 2013 Casa Quinta da Pellada was aged in eight-year-old French barrels for about 28 months. This wine is another of the winery’s lessons…
Wino powstało ze wspólnego przedsięwzięcia Alvaro Castro oraz Dirka Niepoorta. Nazwa jest akronimem dwóch słynnych portugalskich regionów winiarskich DOuro i DAo skąd pochodzą winogrona. Winorośle…