Zazwyczaj białe wina z południowych Włoch to wina ciężkie, o dojrzałych owocach i niskiej kwasowości. Tutaj mamy ciekawą, świeżą interpretację południowych Włoch. Wino ma aromaty…
Kolor jasny, żółty z zielonymi refleksami. W aromacie świeże zielone jabłka, a w smaku soczysty i owocowy z pieprzną końcówką. 25% wina fermentuje i dojrzewa…
Rheinriesling is a really typical grape variety of the Pannonhalma wine region that also covers the biggest part of the vineyards of the Pannonhalma Archabbey.…
Austrian Riesling is often defined by high levels of dry extract thanks to a lengthy ripening period and a pleasing freshness due to dramatic temperature…
Wino wytrawne, o słomkowym kolorze, charakteryzujące się bogatą aromatycznością mieszanki limonki, grejpfruta, agrestu, czarnej porzeczki oraz owoców tropikalnych. Proces oddzielnej fermentacji poszczególnych parceli przed powstaniem…
Świeże, tropikalne codzienne wino. Nie dojrzewające w beczce. W nosie czyste aromaty owoców cytrusowych, brzoskwini i moreli z wyraźnie zaznaczoną mineralnością. Ciało średniej budowy. W…
Winogrona Falanghiny pochodzą z parceli Audelino o wulkanicznym podłożu. Fermentowane w stali nierdzewnej w kontrolowanej temperaturze i pozostawiona do dojrzewania nad osadem drożdżowym. Wino przeszło…