’Dojrzewająca pół roku w amforze i kolejne trzy miesiące w dębowej baryłce biała carinyena o pięknym, drożdżowo-skalnym zapachu. Wino otwarte, ekspresyjne, bogate i długie. Na…
Wino powstaje poprzez spontaniczną fermentację w baryłce, bez kontroli temperatury, czterech odmian winogron: marsanne, rousanne, chenin blanc i parellada montonegra. Dojrzewa przez 8 miesięcy w…
Wielokrotnie wznawiana fermentacja w beczce doprowadziła do zupełnej wytrawności tego wina. Zwykle potrzeba 6 lat leżakowania i powolnej fermentacji w beczce w piwnicy dla takiego…
Świeże, tropikalne codzienne wino. Nie dojrzewające w beczce. W nosie czyste aromaty owoców cytrusowych, brzoskwini i moreli z wyraźnie zaznaczoną mineralnością. Ciało średniej budowy. W…
Wino z winnicy klasy Grosse Lage o nazwie “Ungeheuer”. Bogaty, masywny Riesling o palecie aromatycznej rozciągającej się od jasnych owoców poprzez płatki róż aż po…