Wino o głębokiej, ciemnorubinowej barwie i zdecydowanym aromacie wiśni i leśnych owoców. W ustach średniej budowy, aromatyczne, o jedwabistej fakturze. Pasuje do potraw z czerwonego…
Produkowane według tradycyjnej metody wtórnej fermentacji podczas której dodawane są do zwykłej Valpolicelli wytłoczyny po Recioto co pozwala na koncentracje aromatów i wysłodzenie garbników. Wino…
Wino o ciemno-rubinowej barwie i złożonym aromacie z nutami likieru i suszonych owoców. W ustach pełne, łagodne, harmonijne, aromatyczne, z długim finiszem. Dobre do picia bez…
Wino charakteryzuje się głębokim rubinowym kolorem. W bukiecie przeważają aromaty świeżych i suszonych owoców oraz tytoniu. W ustach pełne, aromatyczne, z bogatym aspektem owocowym, dojrzałymi…
Doskonale zbalansowane, apetyczne prosecco z aromatami cytrusów, akacji i róży. W ustach pełne energii z dobrą równowagą między wyraźnym owocem a żywą kwasowością. Idealne jako…
Niefiltrowane, musujące wino ze szczepu glera. Wino fermentuje w butelce, a następnie dojrzewa 8 miesięcy na osadzie. Nie jest klarowane ani siarkowane. Fermentacja trwa do…
’Słone, prawdziwie mineralne wino, mało jednak owocowe, swoimi nutami pieprznymi i korzennymi nawiązujące do stylu naturalnego, co o tyle dziwne, że Meroni ze swymi winami…