Czyste nebbiolo pochodzące z 20-25letnich krzewów. Wino było macerowane przez 12 dni, następnie dojrzewało przez rok w dużych beczkach. Wino o wysokiej koncentracji i mocnym…
Z wyszkolenia naukowcy, z pasji rolnicy – tak o sobie mówią założyciele winny Lagravera. Uprawiają swoje winnice z wielkim pietyzmem, szacunkiem i pokorą wobec natury…
Czyste nebbiolo pochodzące z 20-25letnich krzewów. Wino było macerowane przez 12 dni, następnie dojrzewało przez rok w dużych beczkach. Wino o wysokiej koncentracji i mocnym…
Wino wytworzone z wyselekcjonowanych gron pochodzących z winnicy Ravera w apelacji Barolo. Wytworzone tradycyjną techniką, z długa maceracją. Dojrzewało 42 miesiące w dużych dębowych beczkach.…
Winnica w dolinie Csillagvölgy. Frank uchodzi za najlepiej udający się szczep w Villány. Nie bez powodu. Trudno tu mówić o odcieniach czerwieni; w zasadzie to…
Czerwone wino powstające z kupażu szczepów Grenache (65%), Syrah (30%) oraz Cabernet Sauvignon (5%). Winogrona są pre-macerowane przez okres 4 dni, a następnie poddawane fermentacji…