Odejście od klasycznego stylu świeżych Sauvignon, podstawowe aromaty mają tutaj drugorzędne znaczenie. Charakter Sauvignon Blanc jest mniej wyrazisty choć jednocześnie jasny i rozpoznawalny. Unaocznia się …
Ribolla Gialla to szczep, który jest dobrze znany jako wysokowydajny. Bardzo często jest podstawą prostszych, codziennych win. Praca selektywna w winnicach w wieku od 25…
TÏN wyraża dobitnie rodowód swojego pochodzenia. Fermentacja, maceracja oraz leżakowanie w glinianej amforze trwające około 10 miesięcy podkreślają jego oryginalne cechy. Winogrona są zbierane z…
Il Rospo ma wyraźny, lokalny charakter oraz wspaniałą strukturę. Proces starzenia w zbiornikach betonowych pozwala zachować świeżość i miękkość aromatów owocowych. Winogrona zbierane są z…
Produkowany z Trebbiano Toscano, biały Tïn jest również fermentowany w glinianej amforze z okresem maceracji około 6 miesięcy. Potencjał starzenia: 10 lat. Wino pomarańczowe wytrawne…
Chianti Classico Montesecondo reprezentuje terytorialną ekspresję trzech rodzimych winorośli; sangiovese, canaiolo i colorino, które są zbierane podczas żniw. Starzenie, częściowo w średniej wielkości beczkach, a…
Czyste nebbiolo pochodzące z 20-25letnich krzewów. Wino było macerowane przez 12 dni, następnie dojrzewało przez rok w dużych beczkach. Wino o wysokiej koncentracji i mocnym…
Kolor żółty ze złotymi refleksami. Intensywny aromat pomarańczy, brzoskwiń i suszonych nektarynek, kandyzowanego ananasa i miodu. W ustach owocowy, soczyście miękki z delikatna słodyczą. Długi…
Kolor jasny, żółto – złoty z zielonymi refleksami. W aromacie dojrzałe gruszki i nektarynki, kwiaty bzu i kolendry. W smaku soczyste, mineralne i lekko pikantne.…