Winnica położona w sercu Tokaju w wiosce Mad. Winemakerem jest Istvan Szepsy Senior a dyrektorem zarządzającym Istvan Szepsy Junior. Wiele z winnic leżą na glebach…
Wino wytworzone zostało metodą łagodnego wyciskania soku bez dodatkowej maceracji, stąd delikatnie różowy kolor. Fermentacja przebiegła w stalowej kadzi. W rezultacie otrzymujemy wino wytrawne, o…
Wino powstaje poprzez spontaniczną fermentację w baryłce, bez kontroli temperatury, czterech odmian winogron: marsanne, rousanne, chenin blanc i parellada montonegra. Dojrzewa przez 8 miesięcy w…
Wino powstaje w limitowanej ilości poprzez fermentację całych kiści krzewów ponad 70-letniej garnachy. Maceracja trwa około cztery tygodnie, a późniejsze dojrzewanie w 600-litrowych beczkach z…
Wino z owoców garnatxa peluda i carinyeny pochodzących z 80-110-letnich krzewów rosnących w łupkowej winnicy ponad 700 m n.p.m. Gęsty, hedonistyczne, słodki od alkoholu, beczki…
Pudełko prezentowe na 3 butelki z logo Wine Corner. Wewnętrzna szuflada wykonana z błyszczącej pomarańczowej tektury. Na zewnątrz szary matowy papier eco.