TÏN wyraża dobitnie rodowód swojego pochodzenia. Fermentacja, maceracja oraz leżakowanie w glinianej amforze trwające około 10 miesięcy podkreślają jego oryginalne cechy. Winogrona są zbierane z…
Il Rospo ma wyraźny, lokalny charakter oraz wspaniałą strukturę. Proces starzenia w zbiornikach betonowych pozwala zachować świeżość i miękkość aromatów owocowych. Winogrona zbierane są z…
Produkowany z Trebbiano Toscano, biały Tïn jest również fermentowany w glinianej amforze z okresem maceracji około 6 miesięcy. Potencjał starzenia: 10 lat. Wino pomarańczowe wytrawne…
‘Wina Gemischter Satz odznaczają się dość rozbuchanym nosem (często o aromatach kwiatów i miodu), konkretnym ciałem i jedynie subtelnie zaznaczoną nutą beczki (jeśli w ogóle). W…
Rosato Nerello Mascalese nie zostało poddane maceracji, a tylko delikatnemu i powolnemu prasowaniu, aby uniknąć zbyt dużego zabarwienia. Świeże i solankowe nuty arbuza oraz różowego…